Sigster Pictures är ett produktionsbolag inom visuell media, kommunikation och marknadsföring.
Sigster Pictures är ett produktionsbolag som erbjuder tjänster inom foto och film, varumärkesstrategi och marknadsföring åt företag. Vi hjälper våra kunder att förmedla sina budskap i bild, rörlig media och text. Vi kan även hjälpa våra kunder att operativt driva digital annonsering och analys. Sigster Pictures drivs av ett litet team med bas i Kiruna, Örebro och Stockholm.
Teamet 
             
Tobias Stjernström
Founder & Chief Executive Officer
Fotograf, Producent, Kreatör och allt däremellan. Allt började på ett tåg någonstans mellan Asien och Europa. Efter många månader på resande fot så bestämde jag mig för att köpa en kamera och börja dokumentera mina äventyr. Det jag inte visste just där och då var att den kameran, skulle öppna upp en helt ny värld för mig och fullkomligt sluka mig in i den. Det var som att all den kreativa energi jag alltid haft inom mig äntligen fick en möjlighet att komma ut genom den. Och sedan den dagen har jag och en kamera gått hand i hand, i allt jag gjort och sett har den fått följa med mig på. 2021 drog jag igång Sigster Pictures som jag idag driver på heltid med bas i Kiruna och Norrbotten.
        
Ida Stjernström
Co-Founder & Chief Commercial Officer
  Visuell media och kreativt skapande är det bästa jag vet. Hösten 2022 gick jag in som delägare i Sigster Pictures och ansvarar för tillväxt. Producent av UX-design, grafisk design, foto och film produktion. Master of Science in Financial Management och en bakgrund som managementkonsult i Singapore, London och San Fransisco. För närvarande baserad i Örebro och Norrbotten.
      
Ghia Yuson
Tech Lead
In charge of web development and financial modelling.
Back to Top